real, intense, dedicated

Online Community

Online Personal Trainer

Online personal training

Personal Trainers online je vragen stellen en altijd antwoord?

Soms wil je gewoon een antwoord op je vraag van een goede personal trainer of voedingsprofessional. Niet eerst een intake om vervolgens een sales gesprek te hebben. Je tijd is kostbaar en soms wil je gewoon een antwoord op één vraag.

Daarom is er de community van Rid Pepper. Online coaching in de community maakt het mogelijk je van de juiste antwoorden te voorzien die je verder helpen. En die antwoorden zijn gewoon gratis van de professional.

Aanmelden is voorlopig kosteloos en je kunt direct je vragen stellen aan de pro’ s. Personal Trainers van Rid Pepper hebben allemaal een missie en van hun passie hun werk gemaakt en staan bekend om de service. Pas wanneer je er echt niet meer zelf uitkomt trek je zelf aan de bel wanneer het jou uitkomt om verder te kijken.

Wanneer je je personal trainer en/of voedingsexpert op locatie nodig hebt voor een consult of training dan is het natuurlijk super prettig als je elkaar al gesproken hebt en enigzins kent. Dat scheelt een uur intake op de eerste training, en heb je dus al direct geld bespaard.

De personal trainers zijn allemaal level 4+ geschoold en gespecialiseerd. Voor een knie operatie ga je tot slot ook niet naar de huisarts. Een specialst focust zich op één ding. Een Rid Pepper personal trainer doet dat en zorgt dat hij daar de allerbeste in is.

We zijn online in de community gestart voor de eerste vragen te kunnen beantwoorden en hulp te kunnen bieden. Dit doen we door topics maar ook door regelmatig een trainingsplan van echte waarde beschikbaar te stellen. Wij geloven dat we in geven leren te ontvangen. Onze voldoening halen we uit jouw resultaat.

Inloggen community